Industry Info  
Festo
Festo

ЕСО и УНСС подписаха меморандум за сътрудничество

29.04.2021   |   Новини
 

Електроенергийният системен оператор (ЕСО) и Университетът за национално и световно стопанство (УНСС) подписаха меморандум за сътрудничество в областта на кариерното развитие и реализацията на студентите от висшето учебно заведение.

"Сътрудничеството с академичните среди и висшите учебни заведения в страната и чужбина е сред основните приоритети на ЕСО. Електроенергийният системен оператор подкрепя осъвременяването на експертния потенциал в енергетиката и е с доказани традиции в привличането на млади специалисти. Стремим се и създаваме насърчаваща и подкрепяща среда за качествена професионална реализация", коментира изпълнителният директор на ЕСО Ангелин Цачев.

Ангелин Цачев обяви, че от 1 юни т. г. ЕСО започва изпълнението на програма за платени летни студентски стажове, чиято цел е да осигури възможност за придобиване на практически опит от младите специалисти.

Меморандумът предвижда провеждане в ЕСО на практически занимания, обучения, стажове и консултации за студентите на УНСС. Изложения и трудови борси ще представят пред възпитаниците на университета възможностите за кариерно развитие в електропреносния оператор на България.

     
Източник: ЕСО

Ключови думи: ЕСО   УНСС   енергетика  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Новини

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...