Industry Info  
Festo
Festo

БАИ представя възможностите за инвестиране в България на серия уебинари

29.04.2021   |   Събитията
 

Българска агенция за инвестиции (БАИ) подготвя серия уебинари, на които ще бъдат представени възможностите за инвестиции в България и услугите, от които могат да се възползват потенциалните инвеститори. Инициативата е част от усилията за позициониране на България като позната и предпочитана дестинация за инвестиции.

Уебинарите се организират във връзка с изпълнение на проект за повишаване на качеството и количеството на услугите за потенциални инвеститори в България, финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз (ЕС) чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Първият уебинар на тема "Релокация и разширяване на бизнеса. Позициониране на инвестиционни проекти" ще се проведе на 11 май 2021 г. от 11.00 ч. Основен акцент ще бъде поставен върху възможностите за инвестиране в България и предимствата й като ниършоринг дестинация. Ще бъде представена и информация, свързана с развитието на индустриалните зони, предимствата при инвестиране в тях, тенденциите за промяна на бизнес процесите, породени от COVID-19, и как регионите да работят заедно за по-бързо развитие. Можете да се регистрирате за участие в уебинара до 10 май 2021 г. тук.

На 12 май 2021 г. от 11.00 ч. ще се проведе вторият уебинар на тема "Предизвикателствата пред МСП в България. Как МСП да получи сертификат за клас инвеститор?" Ще бъдат представени насърчителните мерки и процедурата за издаване на сертификат за клас инвеститор, както и възможностите за поощряване на предприемаческия дух чрез улесняване на икономическото оползотворяване на нови идеи и стимулиране на създаването на нови предприятия. Можете да се регистрирате за участие в този уебинар до 11 май 2021 г. тук.

Третият уебинар на тема "Ролята на общините в процеса по привличане на инвестиции" ще се проведе на 13 май 2021 г. от 11.00 ч. Можете да се регистрирате за участие в него до 12 май 2021 г. тук.

     
Източник: БАИ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАИ   ЕС   индустриални зони  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...