Industry Info  
Festo
Festo

БАИ представя възможностите за инвестиране в България на серия уебинари

29.04.2021   |   Събитията
 

Българска агенция за инвестиции (БАИ) подготвя серия уебинари, на които ще бъдат представени възможностите за инвестиции в България и услугите, от които могат да се възползват потенциалните инвеститори. Инициативата е част от усилията за позициониране на България като позната и предпочитана дестинация за инвестиции.

Уебинарите се организират във връзка с изпълнение на проект за повишаване на качеството и количеството на услугите за потенциални инвеститори в България, финансиран от Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", съфинансирана от Европейския съюз (ЕС) чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Първият уебинар на тема "Релокация и разширяване на бизнеса. Позициониране на инвестиционни проекти" ще се проведе на 11 май 2021 г. от 11.00 ч. Основен акцент ще бъде поставен върху възможностите за инвестиране в България и предимствата й като ниършоринг дестинация. Ще бъде представена и информация, свързана с развитието на индустриалните зони, предимствата при инвестиране в тях, тенденциите за промяна на бизнес процесите, породени от COVID-19, и как регионите да работят заедно за по-бързо развитие. Можете да се регистрирате за участие в уебинара до 10 май 2021 г. тук.

На 12 май 2021 г. от 11.00 ч. ще се проведе вторият уебинар на тема "Предизвикателствата пред МСП в България. Как МСП да получи сертификат за клас инвеститор?" Ще бъдат представени насърчителните мерки и процедурата за издаване на сертификат за клас инвеститор, както и възможностите за поощряване на предприемаческия дух чрез улесняване на икономическото оползотворяване на нови идеи и стимулиране на създаването на нови предприятия. Можете да се регистрирате за участие в този уебинар до 11 май 2021 г. тук.

Третият уебинар на тема "Ролята на общините в процеса по привличане на инвестиции" ще се проведе на 13 май 2021 г. от 11.00 ч. Можете да се регистрирате за участие в него до 12 май 2021 г. тук.

     
Източник: БАИ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БАИ   ЕС   индустриални зони  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...