Industry Info  
Festo
Festo

EEN организира виртуални B2B срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021

28.04.2021   |   Бизнес
 

Enterprise Europe Network (EEN) към Българска търговско-промишлена палата (БТПП) организира онлайн двустранни бизнес срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021.

Тази година събитието ще се проведе в две сесии. Първата ще се състои на 13 и 14 май, а втората на 17 и 19 ноември 2021 г. Регистриралите се за първата сесия участници могат да се включат и във втората.

@Smart Manufacturing Matchmaking 2021 ще се фокусира върху използването на данните и тяхното управление и Индустрия 4.0. Сред акцентите ще бъдат усъвършенствани производствени решения, включително автоматизирани системи за обработка на материали и коботи, земеделие 4.0, изкуствен интелект и машинно самообучение с индустриално приложение, приложения на виртуална, добавена и смесена реалност в индустрията, автономно производство, автономни роботи, анализ на големи данни, дигитални близнаци, облачни технологии, системна интеграция и др.

Събитието предоставя възможност за срещи с компании, изследователски центрове и представители на публични администрации, работещи в сферата на умното производство и Индустрия 4.0. Ще бъдат представени нови технологии, тенденции в търсенето на иновации от институциите и градовете, нови приложения от МСП и техническите предизвикателства, пред които са изправени големите компании.

Можете да се регистрирате за участие до 11 май 2021 г. тук.

     
Източник: БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БТПП   EEN   индустрия 4.0   роботи   изкуствен интелект   автономно производство  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...