Industry Info  
Festo
Festo

EEN организира виртуални B2B срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021

28.04.2021   |   Бизнес
 

Enterprise Europe Network (EEN) към Българска търговско-промишлена палата (БТПП) организира онлайн двустранни бизнес срещи в рамките на @Smart Manufacturing Matchmaking 2021.

Тази година събитието ще се проведе в две сесии. Първата ще се състои на 13 и 14 май, а втората на 17 и 19 ноември 2021 г. Регистриралите се за първата сесия участници могат да се включат и във втората.

@Smart Manufacturing Matchmaking 2021 ще се фокусира върху използването на данните и тяхното управление и Индустрия 4.0. Сред акцентите ще бъдат усъвършенствани производствени решения, включително автоматизирани системи за обработка на материали и коботи, земеделие 4.0, изкуствен интелект и машинно самообучение с индустриално приложение, приложения на виртуална, добавена и смесена реалност в индустрията, автономно производство, автономни роботи, анализ на големи данни, дигитални близнаци, облачни технологии, системна интеграция и др.

Събитието предоставя възможност за срещи с компании, изследователски центрове и представители на публични администрации, работещи в сферата на умното производство и Индустрия 4.0. Ще бъдат представени нови технологии, тенденции в търсенето на иновации от институциите и градовете, нови приложения от МСП и техническите предизвикателства, пред които са изправени големите компании.

Можете да се регистрирате за участие до 11 май 2021 г. тук.

     
Източник: БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БТПП   EEN   индустрия 4.0   роботи   изкуствен интелект   автономно производство  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...