Industry Info  
Festo
Festo

Обявиха нови дати за изложението Архитектурно-строителна седмица

27.04.2021   |   Предстоящо
 

21-ото издание на изложението Архитектурно-строителна седмица ще се проведе от 16 до 19 юни 2021 г., а не през май, както бе първоначално планирано, съобщиха организаторите от Интер Експо Център.

Промяната на датите за провеждането на изложението е свързана с усложнената епидемиологична обстановка и стремежът на организаторите да предложат максимално сигурни условия за изложителите и посетителите.

Сигурността на всички участници ще бъде гарантирана чрез спазване на всички изисквания за дистанция, възможности за водене на бизнес преговори в специални бизнес зони, разминаване на потоците от хора и др., посочват организаторите.

Браншът и партньорите на събитието в лицето на Камарата на строителите в България, Камарата на инженерите в инвестиционното проектиране, Камарата на архитектите в България, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Национална компания "Индустриални зони", Българската асоциация за изолации в строителството, Българската асоциация на фасадната индустрия продължават активно да сътрудничат на организаторите в подготовката на съпътстващата програма на Архитектурно-строителна седмица 2021.

През първите три дни се планира кръгла маса и форуми на теми като ползите от сградните паспорти и проблемите, свързани с въвеждането им, качеството на проектиране, създаването на финансови инструменти за финансиране на дейности по плана за възстановяване, инструменти в подкрепа на малките и средни предприятия в сектора и др. В рамките на изложението ще се проведе и Investing & Building Forum.

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: Интер Експо Център   Архитектурно-строителна седмица  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...