Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Rohde & Schwarz Automotive Tech Days представя решения за тестване в автомобилостроенето

27.04.2021   |   Събитията
 

Британското подразделение на Rohde & Schwarz в партньорство с Университета "Уоруик" организира серия уебинари, посветени на решенията за тестване в автомобилната индустрия, на 5 и 6 май 2021 г.

По време на събитието експерти от Rohde & Schwarz, Университета "Уоруик" и Midlands Future Mobility (MFM) ще представят предизвикателствата при тестване на оборудване за автомобилната индустрия.

"Автомобилната индустрия има ясни цели и амбиции за Vision Zero, автономно управление и електрозадвижване, за да гарантира безопасно шофиране с осигурена свързаност. За да се постигнат тези цели, интелигентното и качествено тестване става жизненоважно", отбеляза Роб Шорт, мениджър бизнес развитие за автомобилната индустрия в Rohde & Schwarz.

Уебинарите ще представят най-новите тенденции в използването на 5G в автомобилостроенето и университетски разработки в сферата на 5G, както и възможностите за тестване на пътя на решения за свързаност и автономна мобилност.

Експерти от Rohde & Schwarz ще презентират тестване на радарни системи, автомобилни системи за безжична комуникация и последните разработки в областта на 5G в автомобилната индустрия.

Участниците ще имат възможност да се запознаят с C-V2X решения и лабораторно тестване на свързани автомобили, както и с интелигентно тестване на системи за управление и следене състоянието на акумулаторни батерии (BMS).

Работният език на уебинарите ще бъде английски. Участниците ще имат възможност да задават въпроси.

Повече информация за събитието както и форма за регистрация можете да намерите тук.

     
Източник: Rohde & Schwarz

Ключови думи: Rohde & Schwarz   5G   решения за тестване   автомобилостроене  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...