Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric представи глобална стратегия за партньорство на Хановерския панаир

26.04.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric представи последните си иновативни решения в областта на енергийния мениджмънт и партньорските програми на тазгодишното изложение в Хановер, Германия.

Глобалната стратегия на Schneider Electric "Партньорството на бъдещето" се ангажира да даде възможност за екологично възстановяване, като същевременно подкрепя значимите тенденции на масова дигитализация, засилена електрификация, наред с нарастващата роля на свързани нейтив дигитални продукти и софтуер, в стремежа си да осигури устойчивост и енергийна ефективност в необходимите мащаби.

MySchneider Partner Program насърчава трансформационни и съвместни решения в рамките на екосистемата за управление на енергията на Schneider Electric, включително подбрано съдържание за партньори.

"Тъй като нашият свят се дигитализира, големите сгради, критично важните съоръжения и инфраструктурата стават все по-зависими от надеждна, непрекъсната мощност", посочва Надеж Пети, изпълнителен вицепрезидент за енергийните продукти в Schneider Electric. "Новите ни решения за електрическа безопасност, надеждност и свързаност предоставят на нашите клиенти и партньори интелигентна технология, способна не само да предвиди, но и да защити активно критично важната инфраструктура и оборудване от последиците на електрическите аварии", допълва Пети.

На Хановерския панаир Schneider Electric представи набор от решения за безопасност, надеждност и свързаност от следващо поколение за критично важни промишлени сегменти, сгради и инфраструктура като новия термомагнитен моторен прекъсвач TeSys Giga, активното нисковолтово разпределително табло PrismaSeT, ново поколение прекъсвачи с лят корпус ComPacT и разпределителните табла от следващо поколение BlokSeT и Okken LV. Всички тези иновации са обединени в рамките на цялостната, отворена архитектура и платформа, базирана на IoT – EcoStruxure Power.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   EcoStruxure Power   Хановерски панаир   Hannover Messe  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
БиЕмДжи Дейта Fusion
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...