Industry Info  
Festo
Festo

Atlas Copco с нова серия компресори за малкия и среден бизнес

20.04.2021   |   Технологии
 

Atlas Copco представи новата серия компресори G 2-7, която замества съществуващата гама GX 2-7. Серията компресори G 2-7 се предлага с електромотор с най-висока ефективност, нов свръхмодерен винтов елемент и контролер Elektronikon Base, които ги правят здрави, изключително ефективни, лесни за използване, тихи за употреба и ги превръщат в идеалното решение за развиващ се бизнес, отбелязват от фирмата.

"Макар и малки по размер, гамата компресори G 2-7 предлагат големи предимства - както в сравнение със своите конкуренти, така и с буталните компресори. Благодарение на своя IE3 електромотор и новия компресорен елемент G 2-7 осигуряват ненадмината ефективност. Това не само намалява оперативните разходи, но също така редуцира емисиите за по-малък въглероден отпечатък", обясняват от Atlas Copco.

Ниските общи разходи за придобиване, ниските нива на шум и защитата на инструментите и крайните продукти надолу по веригата от замърсяване с масло са сред другите преимущества на новите компресори, изтъквани от фирмата.

"Новата серия G 2-7 осигурява всичко, което нашите клиенти искат, и още: ниско ниво на шум, надеждност, ефективност и лекота на използване", казва Ян Вансвеевелт, продуктов мениджър в подразделението на Atlas Copco Industrial Air. "Знаехме, че най-голямата ни конкуренция ще бъде нашият изключително популярен предшестващ модел GX. Така че, ако сте харесали GX, ще ви хареса и G 2-7", допълва още той.

G 2-7 се предлага във версия с 8 и 10 бара, за да отговори на различните нужди на професионалните потребители. Клиентите могат също да избират между модели със и без ресивер. Освен това се предлагат във версия с напълно интегриран хладилен изсушител за генериране на сух, качествен въздух, който защитава оборудването надолу по веригата, както и крайните продукти.

Новата серия G 2-7 вече е достъпна в целия свят.

     
Източник: Atlas Copco

Ключови думи: Atlas Copco   Атлас Копко   G 2-7   GX   Elektronikon Base   компресори  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...