Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

НВУ "Васил Левски" разширява обучението по електроника и роботика

20.04.2021   |   Бизнес
 

Националният военен университет (НВУ) "Васил Левски" сключи споразумение за сътрудничество с платформата за обучение по електроника, роботика и програмиране Тинузавър, съобщиха от висшето учебно заведение.

В рамките на сътрудничеството ще бъдат организирани обучения и семинари за студенти и курсанти от НВУ, свързани с нуждите на професиите на бъдещето, съвременната отбрана, комуникациите, IT сферата. Младежите ще получат възможност за менторство и участие в стажантски програми и практики, които да ги направят конкурентоспособни, както и възможност да развият умения в гражданските професии в дигиталния сектор.

Първото събитие от съвместната програма е предстоящият хакатон по повод Деня на Земята, 22 април. Събитието ще се проведе в НВУ. Членове на екипа на Тинузавър ще се включат в журито, което ще избере най-добре представилия се отбор. За участие са записани 10 отбора, които ще представят решения на проблеми, свързани с опазване на околната среда.

     
Източник: НВУ

Ключови думи: НВУ   Тинузавър   роботика   хакатон  

Област: Електроника  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОНИКАТА
на специализирания портал Electronics-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...