Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Северноирландска компания търси партньори за производство на скоби за монтаж на кабели

19.04.2021   |   Бизнес
 

Северноирландска компания търси европейски партньор за производство на разработените от нея иновативни пластмасови скоби за монтаж на електрически кабели с работно напрежение до 240 V към дървени греди.

Скобата е изработена по патентована от компанията технология. Тя е изработена от изолационна пластмаса и се монтира със специално проектиран такер за закрепване на кабели към дървени греди и структури.

Скобите трябва да се произвеждат и окомплектоват, така че да са готови за поставяне в такера, за да могат електротехниците бързо да закрепват електрически кабели към дървени повърхности. Също както скобите, такерът също е проектиран от електротехник за електротехници. Подходящ е за използване на места с неудобен достъп. Той е компактен, добре балансиран, лек и лесен за ползване, отбелязват от фирмата.

Това е първият продукт на компанията и тя търси дългосрочен партньор, с чиято помощ да расте и да развива нови продукти.

Допълнителна информация за предложението за търговско сътрудничество може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN

Ключови думи: EEN   пластмасови скоби   електрически кабели  

Област: Електроапаратура  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...