Industry Info  
Festo
Festo

Дигиталното издание на Хановерския панаир привлече 90 000 участници

16.04.2021   |   Браншови акцент
 

В заключителния ден от Хановерския панаир 2021 организаторите от Deutsche Messe обобщиха водещите теми в изложението, което тази година се проведе в изцяло онлайн формат.

"Дигиталното издание на Хановерския панаир показа иновативната сила на инженерните и IT компании. В същото време, то показа, че изложението на бъдещето е хибридно", каза д-р Йохен Кьоклер, изпълнителен директор на Deutsche Messe.

Изложението бе открито от германския канцлер Ангела Меркел и президента на Индонезия Джоко Уидодо. 1800 изложители представиха 10 500 продукта и иновации пред 90 000 регистрирани участници. В конферентната програма се включиха 1500 експерти, които дискутираха теми като Индустрия 4.0, дигитализация на индустриалните процеси, управление на веригите за доставки, въглеродни технологии и електромобилност.

"Положителните отзиви за дигиталното издание на Хановерския панаир надхвърлиха очакванията ни. В същото време видяхме, че дигиталното изложение не може да замени магията на събитието на живо", посочи д-р Кьоклер. Д-р Кьоклер обясни, че на базата на опита, придобит през тази седмица, Deutsche Messe смята да вземе най-доброто от дигиталния и аналоговия свят, за да предостави холистично хибридно преживяване на участниците в бъдещите издания на изложението.

По време на петте дни на дигиталното издание 90 000 участници са видели платформата над 3,5 млн. пъти и са осъществили 700 000 търсения в базата с изложители и продукти. Каналите на конференциите и на изложителите, предаващи на живо, са генерирали приблизително 140 000 гледания. "Освен всичко друго, сега знаем, че сме достигнали до напълно нови изложители и посетители", коментира д-р Кьоклер.

От 19 април 2021 г. цялото съдържание, генерирано по време на изложението, ще бъде достъпно на сайта на Хановерски панаир.

Следващото издание на изложението ще се проведе от 25 до 29 април 2022 г. Страна партньор ще бъде Португалия.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   Хановерски панаир   Hannover Messe   Индустрия 4.0  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
ГБИТК

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
БиЕмДжи Дейта
B2N

Последно от Браншови акцент

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...