Industry Info  
Festo
Festo

Връчиха наградата Hermes Startup 2021

14.04.2021   |   Събитията
 

Германската core sensing спечели наградата Hermes Startup 2021 за стартиращи компании с проекта coreIN, съобщиха от Deutsche Messe.

Представеният на Хановерския панаир coreIN представлява здрав и надежден сензор за сила и въртящ момент, който записва и предава данни безжично директно от въртящ се компонент. Тази функционалност позволява влагането му в различни машинни елементи и компоненти, както и постоянно наблюдение на компоненти с цел предотвратяване на повреди и намаляване на разходите за поддръжка.

"Стартиращите компании са важен катализатор на иновацията. В международната система на иновациите те са сред най-ефективните участници в трансформацията на нови идеи и научни изследвания в приложения и бързото им пускане на пазара", отбеляза проф. Реймунд Неугебауер, председател на журито и президент на Fraunhofer.

Всяка година Deutsche Messe връчва наградата Hermes Startup на компании, основани преди по-малко от пет години, чиито продукти или решения са високо иновативни. Тази година наградата бе обявена по време на виртуалното издание на изложението. От 2022 г. победителят ще бъде награждаван по време на церемонията по откриването на Хановерския панаир.

     
Източник: Deutsche Messe; Снимка: core sensing

Ключови думи: Deutsche Messe   Хановерски панаир   Hannover Messe   сензори  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Събитията

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...