Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric разширява обхвата на серията Easy UPS 3L

13.04.2021   |   Технологии
 

Schneider Electric обяви, че разширява обхвата на серията трифазно непрекъсваемо захранване Easy UPS 3L от 250 kVA до 600 kVA (400V), като добавя трифазни непрекъсваеми токозахранващи устройства с мощност от 250, 300 и 400 kVA за външни батерии. Налична в почти всички страни, серията Easy UPS 3L опростява и оптимизира конфигурирането и обслужването, като осигурява висока достъпност и предвидимост при средни и големи предприятия. Тя е подходяща за приложение в леката промишленост, отбелязват от компанията.

С компактните си размери, възможността за работа в паралел и резервираност и отличните електрически спецификации Easy UPS 3L предпазва критичното оборудване от широк диапазон от повреди, причинени от прекъсване на електрозахранването или пренапрежение, посочват от Schneider Electric и допълват, че има до 96% ефективност и предсказуемост на разходите за експлоатация. Easy UPS 3L може да работи в широк обхват от работно напрежение на батериите и поддържа различни батерийни конфигурации. Предлага се с пълен набор от опции и аксесоари, които улесняват интеграцията му в различните приложения.

"С разширяването на обхвата на Easy UPS 3L Schneider Electric продължава да посреща нуждите на пазара, като предлага лесни, надеждни и конкурентни решения, които дават приоритет на ефективността, гъвкавостта, предсказуемостта и надеждността за съвременните свързани бизнеси. Устройството е лесно за конфигуриране, инсталиране, експлоатация и обслужване", изтъква Мустафа Демиркол, глобален вицепрезидент, ръководещ офериране и маркетинг на трифазни UPS устройства в Schneider Electric.

Клиентите могат да се възползват от глобалното обслужване на Schneider Electric с широка мрежа от локални сервизни специалисти, които предоставят пълен набор от сервизни услуги през целия жизнен цикъл на Easy UPS 3L, допълват от компанията.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Easy UPS 3L   непрекъсваеми токозахранващи устройства  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Технологии

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...