Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Schneider Electric разширява обхвата на серията Easy UPS 3L

13.04.2021   |   Технологии
 

Schneider Electric обяви, че разширява обхвата на серията трифазно непрекъсваемо захранване Easy UPS 3L от 250 kVA до 600 kVA (400V), като добавя трифазни непрекъсваеми токозахранващи устройства с мощност от 250, 300 и 400 kVA за външни батерии. Налична в почти всички страни, серията Easy UPS 3L опростява и оптимизира конфигурирането и обслужването, като осигурява висока достъпност и предвидимост при средни и големи предприятия. Тя е подходяща за приложение в леката промишленост, отбелязват от компанията.

С компактните си размери, възможността за работа в паралел и резервираност и отличните електрически спецификации Easy UPS 3L предпазва критичното оборудване от широк диапазон от повреди, причинени от прекъсване на електрозахранването или пренапрежение, посочват от Schneider Electric и допълват, че има до 96% ефективност и предсказуемост на разходите за експлоатация. Easy UPS 3L може да работи в широк обхват от работно напрежение на батериите и поддържа различни батерийни конфигурации. Предлага се с пълен набор от опции и аксесоари, които улесняват интеграцията му в различните приложения.

"С разширяването на обхвата на Easy UPS 3L Schneider Electric продължава да посреща нуждите на пазара, като предлага лесни, надеждни и конкурентни решения, които дават приоритет на ефективността, гъвкавостта, предсказуемостта и надеждността за съвременните свързани бизнеси. Устройството е лесно за конфигуриране, инсталиране, експлоатация и обслужване", изтъква Мустафа Демиркол, глобален вицепрезидент, ръководещ офериране и маркетинг на трифазни UPS устройства в Schneider Electric.

Клиентите могат да се възползват от глобалното обслужване на Schneider Electric с широка мрежа от локални сервизни специалисти, които предоставят пълен набор от сервизни услуги през целия жизнен цикъл на Easy UPS 3L, допълват от компанията.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Easy UPS 3L   непрекъсваеми токозахранващи устройства  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Технологии

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...