Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Енерго-Про Варна инвестира над 4,1 млн. лв.в Разград и Търговище

08.04.2021   |   Бизнес
 

Енерго-Про Варна предвижда да реализира инвестиционната си програма за текущата година в Разград и Търговище с над 4,1 млн. лв. В рамките на среща с кметовете на двете общини от дружеството представиха извършените през 2020 г. инвестиции, както и планираните за тази година проекти за развитие на мрежата.

Сред основните теми, дискутирани по време на стартиралата инициатива на дружеството за срещи с представители на местната власт, беше и започналият през октомври процес по задължителна либерализация за всички небитови клиенти. Гратисният период, предвиден в законодателството, изтича на 30 юни т. г. Управителите на Енерго-Про предоставиха на кметовете актуална справка за броя клиенти на територията на двете области, които все още не са избрали доставчик на електроенергия на свободния пазар.

От компанията уточняват, че небитовите клиенти, които до 10 юни т. г. не сключат договор за доставка на електроенергия с някой от близо 50-те търговци на либерализирания пазар, ще преминат от 1 юли т. г. на доставчик от последна инстанция, при който цените на електроенергията са съществено по-високи от пазарните.

     
Източник: Енерго-Про Варна

Ключови думи: Енерго-Про Варна   електроенергия  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...