Industry Info  
Festo
Festo

Строителният сектор се подготвя за изложението Архитектурно-строителна седмица

07.04.2021   |   Предстоящо
 

21-то издание на изложението Архитектурно-строителна седмица ще се проведе от 12 до 15 май 2021 г. в Интер Експо Център в София под мотото "Новата реалност създава много възможности".

В рамките на изложението ще бъдат представени различни направления, включително вътрешни довършителни дейности, врати, прозорци и фасади, външни довършителни дейности, строително оборудване и механизация, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване, сградна автоматизация, ОВК и интелигентни системи.

Архитектурно-строителна седмица 2021 ще се проведе в тясно партньорство с професионалните браншови организации Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Българска асоциация за изолации в строителството, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Асоциация на интериорите дизайнери в България, Визия за София, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Университет по архитектура, строителство и геодезия.

Разнообразната съпътстваща програма ще се фокусира върху теми от значим интерес в професионалните среди, посочват организаторите от Интер Експо Център и добавят, че отново са обединили усилия с участниците и браншовите организации, обещавайки полезни за сектора професионални събития, сред които дискусии и презентации.

С оглед на продължаващата пандемия от COVID-19 изложението ще се проведе при спазване на всички необходими нови стандарти за безопасност и здравна сигурност на присъстващите представители на сектора.

Допълнителна информация за изложението можете да намерите тук.

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: Интер Експо Център   Архитектурно-строителна седмица   ОВК   COVID-19  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...