Industry Info  
Festo
Festo

Строителният сектор се подготвя за изложението Архитектурно-строителна седмица

07.04.2021   |   Предстоящо
 

21-то издание на изложението Архитектурно-строителна седмица ще се проведе от 12 до 15 май 2021 г. в Интер Експо Център в София под мотото "Новата реалност създава много възможности".

В рамките на изложението ще бъдат представени различни направления, включително вътрешни довършителни дейности, врати, прозорци и фасади, външни довършителни дейности, строително оборудване и механизация, вертикално планиране и ландшафт, индустриално строителство и оборудване, сградна автоматизация, ОВК и интелигентни системи.

Архитектурно-строителна седмица 2021 ще се проведе в тясно партньорство с професионалните браншови организации Камара на архитектите в България, Камара на строителите в България, Камара на инженерите в инвестиционното проектиране, Сдружение български врати, прозорци и фасади, Българска асоциация за изолации в строителството, Асоциация на професионалните озеленители, Национална асоциация на строителните предприемачи, Български съвет за устойчиво развитие, Асоциация на интериорите дизайнери в България, Визия за София, Български съюз на производителите на сглобяеми къщи, Университет по архитектура, строителство и геодезия.

Разнообразната съпътстваща програма ще се фокусира върху теми от значим интерес в професионалните среди, посочват организаторите от Интер Експо Център и добавят, че отново са обединили усилия с участниците и браншовите организации, обещавайки полезни за сектора професионални събития, сред които дискусии и презентации.

С оглед на продължаващата пандемия от COVID-19 изложението ще се проведе при спазване на всички необходими нови стандарти за безопасност и здравна сигурност на присъстващите представители на сектора.

Допълнителна информация за изложението можете да намерите тук.

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: Интер Експо Център   Архитектурно-строителна седмица   ОВК   COVID-19  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...