Industry Info  
Festo
Festo

Руски производител на терморегулираща техника търси дистрибутори

06.04.2021   |   Бизнес
 

Руски производител на терморегулатори и вакуум регулатори за автоматизиране на промишленото производство търси партньори за дистрибуция.

Фирмата е основана през 2002 г. и е специализирана в разработването и производството на контролери за измерване и регулатори. Продуктовото й портфолио включва над 200 типа устройства – манометри с LED индикатори, многоканални контролери с течнокристален дисплей, прибори за измерване на налягането на изпускания газ във вакуумни системи за лабораторни и промишлени цели и др.

Фирмата разполага със собствена изследователска база и производствена площ от над 3000 m2. Всички продукти се произвеждат с модерно оборудване на големи европейски производители. Производственият капацитет на фирмата е около 500 регулатора на месец.

Продуктите на фирмата преминават лабораторни тестове, които потвърждават тяхното високо качество и експлоатационни характеристики, посочват от фирмата.

Допълнителна информация за предложението за търговско сътрудничество може да намерите в сайта на Enterprise Europe Network (EEN).

     
Източник: EEN; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: EEN   терморегулатори   вакуум регулатори  

Област: Автоматизация  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ АВТОМАТИЗАЦИЯТА
на специализирания портал Automation-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...