Industry Info  
Festo
Festo

FANUC България с участие в онлайн конференцията Tech of Tomorrow 2021

05.04.2021   |   Събитията
 

FANUC България ще вземе участие в онлайн конференцията Tech of Tomorrow, която ще се проведе на 7, 14 и 21 април 2021 г.

Събитието, организирано от Клуб Inverstor.bg, събира експерти от различни области, които дискутират актуални теми с фокус върху технологиите, които променят бизнеса и индустриите. Мениджъри на водещи и иновативни компании ще представят успешни примери от практиката и ще дискутират как бизнес моделите са се променили в различните сектори и как използването на технологиите променя цялата социална среда.

Христо Гилищаров, управител на FANUC България, ще се включи в първата дискусия на 7 април, която ще се фокусира върху индустриалната автоматизация. Сред акцентите в панела ще бъдат темите за изграждането на интелигентна екосистема за индустриална автоматизация и за това къде в България автоматизацията вече се прилага. Внимание ще бъде отделено и на образованието и подготовката на кадри като предпоставка за високотехнологично производство. 

Началният час на събитието е 14:15.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   Tech of Tomorrow   индустриална автоматизация  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...