Industry Info  
Festo
Festo

DIH² обяви втората покана за кандидатстване за безвъзмездно финансиране на МСП

05.04.2021   |   Бизнес
 

Проектът DIH² обявява втората покана за кандидатстване за безвъзмездно финансиране на консорциуми от малки и средни предприятия (МСП), по-големи компании и доставчици на технологии, които работят в областта на технологичния трансфер и производството, съобщиха от София Тех Парк. Компаниите могат да кандидатстват и за участие в Програмата за трансфер на технологии. Бенефициентите ще получат финансова подкрепа, обучение и други технически и бизнес услуги за осигуряване на бърза комерсиализация на техните решения.

Всеки от избраните 15 бенефициенти ще получи до 248 000 евро финансиране и първокласни услуги за трансфер на технологии.

За финансиране могат да кандидатстват консорциуми, съставени от производствени МСП с брой служители под 250 души и годишен оборот по-малък или равен на 50 милиона евро, по-големи компании с брой служители под 500 и оборот под 100 млн. евро и технологични доставчици, които може да са МСП или по-големи компании.

Крайният срок за кандидатстване изтича на 30 юни 2021 г. Можете да кандидатствате тук.

DIH² e мрежа от 26 европейски дигитални иновационни хъба (Digital Innovation Hubs (DIHs)),  изградена на базата на проект по програма "Хоризонт 2020" на Европейската комисия. Крайната цел на DIH² е да създаде устойчива мрежа от хъбове, осигурена със средства и процедури, които подпомагат комерсиализацията и широкото внедряване на гъвкаво производство в МСП/Mid-Caps компании.

     
Източник: София Тех Парк; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: София Тех Парк   DIH²   МСП   иновационни хъбове   Хоризонт 2020  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...