Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

Енерджи Инфо БГ 2021 излезе от печат

01.04.2021   |   Бизнес
 

Годишният алманах на българската енергетика Енерджи Инфо БГ 2021 излезе от печат. Тазгодишното издание обхваща темите за единния европейски пазар и бъдещето на българския енергиен сектор и представя детайлна каталожна информация за фирмите, работещи в сектор Енергетика.

Алманахът представя позицията на Ангелин Цачев, изпълнителен директор на ЕСО, относно проектите от общ европейски интерес и работата на ЕСО за интегриране към единния европейски пазар, на Миглена Стоилова, председател на Надзорния съвет на БГВЕА, за развитието на ВЕИ сектора, на министъра на енергетиката Теменужка Петкова по отношение на стратегическото място на България на газовата карта на Европа и др.

Сред акцентите са и темите за изграждането на конкурентен модел на българския енергиен пазар, бъдещето на българския енергиен сектор, успешното приключване на проект ENABLING и др.

Сред представените позиции в изданието са и тези на Българската стопанска камара (БСК), Българската ветроенергийна асоциация (БГВЕА), Асоциацията на търговците на електроенергия в България (АТЕБ), Националната асоциация по биомаса, Индустриален клъстер Електромобили (ИКЕМ), Българския атомен форум (БУЛАТОМ) и др.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Енерджи Инфо БГ 2021   енергетика  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...