Industry Info  
Festo
Festo

Енерджи Инфо БГ 2021 излезе от печат

01.04.2021   |   Браншови акцент
 

Годишният алманах на българската енергетика Енерджи Инфо БГ 2021 излезе от печат. Тазгодишното издание обхваща темите за единния европейски пазар и бъдещето на българския енергиен сектор и представя детайлна каталожна информация за фирмите, работещи в сектор Енергетика.

Алманахът представя позицията на Ангелин Цачев, изпълнителен директор на ЕСО, относно проектите от общ европейски интерес и работата на ЕСО за интегриране към единния европейски пазар, на Миглена Стоилова, председател на Надзорния съвет на БГВЕА, за развитието на ВЕИ сектора, на министъра на енергетиката Теменужка Петкова по отношение на стратегическото място на България на газовата карта на Европа и др.

Сред акцентите са и темите за изграждането на конкурентен модел на българския енергиен пазар, бъдещето на българския енергиен сектор, успешното приключване на проект ENABLING и др.

Сред представените позиции в изданието са и тези на Българската стопанска камара (БСК), Българската ветроенергийна асоциация (БГВЕА), Асоциацията на търговците на електроенергия в България (АТЕБ), Националната асоциация по биомаса, Индустриален клъстер Електромобили (ИКЕМ), Българския атомен форум (БУЛАТОМ) и др.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   Енерджи Инфо БГ 2021   енергетика  

Област: Енергетика  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕНЕРГЕТИКАТА
на специализирания портал PowerIndustry-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Браншови акцент

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...