Industry Info  
Festo
Festo

Мащабен форум за металообработка ще се проведе в Минск

24.03.2021   |   Предстоящо
 

От 6 до 9 април т. г. в Минск ще се проведе мащабен индустриален и технологичен форум, включващ известните изложби "Металообработка", "Машини", "Заваряване и рязане", "Прахова металургия" и "Защита от корозия". Това съобщават от Българската търговско-промишлена палата (БТПП).

Изложението обхваща широк спектър от промишлени технологии в областта на металообработката, заваряването и рязането, инженерството, праховата металургия, леярството, структурните материали и опазването на ресурсите. Повече от 100 участници ще представят новости на компании от Беларус, Русия, Германия, Китай, Латвия, Литва, Полша, Украйна, Израел, Корея, Швейцария, САЩ и др. Изложбата ще включва разнообразие от машинно оборудване от всички ценови диапазони. Посетителите ще могат да видят металорежещ и абразивен инструмент, произвеждан от BahcoTools, както и CNC системи Siemens, компресори Atlas Copco и др.

По време на събитието ще се проведе и мащабна бизнес програма – на 8 април е организирана международната научна и практическа конференция "Обещаващи направления за развитието на машиностроенето и технологиите за обработка на метали".

Регистрация за събитието може да направите тук.

     
Източник: БТПП

Ключови думи: БТПП   металообработка   заваряване   прахова металургия  

Област: Машиностроене  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Предстоящо

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...