Industry Info  
Festo
Festo

БТПП организира онлайн събитие за насърчаване на бизнес сътрудничеството с Пакистан

24.03.2021   |   Събитията
 

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) и Посолството на Пакистан в София организират онлайн събитие за насърчаване на икономическото сътрудничество между България и Пакистан на 31 март 2021 г. от 12.00 ч.

На събитието ще бъде представена актуална информация за икономическите отношения между двете страни с фокус към секторите с потенциал във взаимната търговия и инвестиции като химическа, фармацевтична, хранително-вкусова, текстилна, керамична, тютюнева и лека промишленост, медицинско оборудване, селско стопанство, машиностроене, спортни стоки, кожа и кожени изделия, търговия и др.

В срещата ще вземат участие представители на Федерацията на пакистанските търговско-промишлени палати, Агенцията за развитие на търговията на Пакистан и Българската агенция за инвестиции.

Онлайн събитието е подходящо за български фирми и предприемачи, които желаят да проучат пакистанския пазар, да разширят контактите си с местни институции и компании, да намерят бъдещи партньори. Работният език на събитието е английски.

Можете да се регистрирате за участие до 26 март 2021 г. тук.

     
Източник: БТПП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: БТПП   машиностроене   химическа промишленост  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...