Industry Info  
ИндСофт
ИндСофт

FANUC стартира серия от уебинари за автоматизация на производството

23.03.2021   |   Бизнес
 

В края на март т. г. FANUC стартира серия от уебинари, посветени на решенията на компанията за автоматизация на производството.

Уебинарите ще се провеждат всеки месец и ще представят множество полезни, гъвкави и повишаващи нивото на безопасност функции на CNC решенията на FANUC.

Сред акцентите на уебинарите ще бъдат функции като Quick & Simple Start-up of Robotization (QSSR) за лесно свързване на робот към машина, G-Code Guidance, PROFinet функционалност и Dual Check Safety Acceptance Test Assist Tool.

Машиностроители, крайни потребители и всички, които се интересуват от CNC функциите на FANUC, ще имат възможност да се включат във всеки един от уебинарите и да научат повече за настройката, конфигурирането и използването им.

"FANUC е високотехнологична компания и непрекъснато разработва нови CNC функции за своите клиенти. Създадохме тази серия от уебинари, за да предоставим на клиентите си цялостен преглед на нашите технологии. Онлайн семинарите ще са с фокус върху свеждането на престоите до минимум, ефективността на механична обработка и лекотата на употреба", посочват от FANUC.

Повече за серията уебинари можете да научите тук.

     
Източник: FANUC

Ключови думи: FANUC   ФАНУК   автоматизация на производството   QSSR   CNC   G-Code  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUCМехатроникс

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Balkan Services
Eвромаркет компресорс

Последно от Бизнес

Мехатроникс
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоЕкспертноПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...