Industry Info  
Festo
Festo

Радослава Радева е новият мениджър "Продажби и Маркетинг" в АББ България

12.03.2021   |   Бизнес
 

От януари 2021 г. г-жа Радослава Радева заема ролята мениджър "Продажби и маркетинг" в АББ, съобщиха от компанията. Тя се присъединява към екипа на АББ в края на 2019 г., заемайки позицията на мениджър "Партньорска мрежа", като основните ѝ задължения са свързани с развиването и управляването на отношенията с партньорите на компанията.

"Радослава работи в този бранш от 20 години, присъединявайки се към АББ от конкурентна компания. Познава добре пазара и клиентите – търговци на едро, проектанти, архитекти и др. В своя опит е заемала различни позиции и познава различните аспекти от бизнеса. Тя има балансиран подход, чувство за инициативност и отговорност, добри комуникационни умения. Способността ѝ за бърза адаптивност ѝ помага успешно да намери правилния подход както към клиентите, така и към всеки от екипа и да го мотивира. Тя е ориентирана към клиента и винаги търси отношения от типа "win-win", които да са полезни и за двете страни в търговските отношения", споделят от ръководството на АББ.

Отговорностите на г-жа Радева на тази длъжност ще бъдат свързани с подобряването на маркетинга на продуктите на компанията, увеличаването на продажбите и координирането на логистиката, допълват от дружеството.

Основните направления, в които тя ще работи за постигане на бъдещите цели на АББ, включват оптимизиране на дистрибуторската мрежа, по-добро присъствие в търговската мрежа и по-активно и значимо присъствие в сегментите Сгради и Индустрия, което включва директен контакт с крайните клиенти. Фокусът на компанията ще бъде върху дигиталните продукти (ABB AbilityТМ) и софтуерните решения, развитието на зарядната инфраструктура за електромобили, по-добрата разпознаваемост като производител на UPS системи и ще бъде заложен акцент върху маркетинг функцията.

     
Източник: АББ България

Ключови думи: АББ   ABB   зарядна инфраструктура   електромобили   UPS системи  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...