Industry Info  
Festo
Festo

БАН и ИАНМСП ще проведат „Наука за бизнес” онлайн

04.03.2021   |   Предстоящо
 

Форумът „Наука за бизнес”, организиран от Българската академия на науките (БАН) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), се завръща в онлайн формат, след като бе отложен през 2020 г. заради пандемията от COVID-19.

Събитието ще се проведе на 18 март от 10:30 часа и ще покаже разработки на БАН, готови да излязат на пазара или да бъдат внедрени в производството за оптимизация на процесите в предприятията.

В рамките на форума ще бъдат представени съвместни проекти между БАН и български предприятия, успели да се наложат на пазара, както и научно-приложни продукти и технологии на изследователи от Академията, по които се работи в момента.

С редица презентации събитието ще покаже проекти на Академията за оптимизация на индустриалните задачи, 3D цифровизация, енергийна ефективност, водородни технологии, екология, електро- и топлопроизводство, съхранение на енергия, медицина, вирусология, фармацевтична промишленост, лозарство, винарство и много други.

Участниците в „Наука за бизнес“ ще могат да научат повече за най-новите изделия, създадени в научните институти на БАН, както и да установят контакт с представители на Академията и ИАНМСП в сесия за въпроси и отговори. Събитието се организира с подкрепата на Enterprise Europe Network – България.

Участието в „Наука за бизнес” е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация тук.

     
Източник: БАН

Ключови думи: БАН   ИАНМСП   EEN   цифровизация   енергийна ефективност   водородни технологии  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...