Industry Info  
Festo
Festo

БАН и ИАНМСП ще проведат „Наука за бизнес” онлайн

04.03.2021   |   Предстоящо
 

Форумът „Наука за бизнес”, организиран от Българската академия на науките (БАН) и Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), се завръща в онлайн формат, след като бе отложен през 2020 г. заради пандемията от COVID-19.

Събитието ще се проведе на 18 март от 10:30 часа и ще покаже разработки на БАН, готови да излязат на пазара или да бъдат внедрени в производството за оптимизация на процесите в предприятията.

В рамките на форума ще бъдат представени съвместни проекти между БАН и български предприятия, успели да се наложат на пазара, както и научно-приложни продукти и технологии на изследователи от Академията, по които се работи в момента.

С редица презентации събитието ще покаже проекти на Академията за оптимизация на индустриалните задачи, 3D цифровизация, енергийна ефективност, водородни технологии, екология, електро- и топлопроизводство, съхранение на енергия, медицина, вирусология, фармацевтична промишленост, лозарство, винарство и много други.

Участниците в „Наука за бизнес“ ще могат да научат повече за най-новите изделия, създадени в научните институти на БАН, както и да установят контакт с представители на Академията и ИАНМСП в сесия за въпроси и отговори. Събитието се организира с подкрепата на Enterprise Europe Network – България.

Участието в „Наука за бизнес” е напълно безплатно и достъпно чрез бърза регистрация тук.

     
Източник: БАН

Ключови думи: БАН   ИАНМСП   EEN   цифровизация   енергийна ефективност   водородни технологии  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...