Industry Info  
Festo
Festo

Национален бизнес уеб форум 2021 ще проведе на 1 март

26.02.2021   |   Събитията
 

Национален бизнес уеб форум 2021 ще се проведе онлайн на 1 март от 10:30 ч.

Темата на тазгодишното издание е "Финанси и пазари за МСП по време на и след кризата COVID-19", а основен организатор е Сдружение за подпомагане на малкия и средния бизнес – Обединени Бизнес Клубове (ОБК), с подкрепата на Министерство на икономиката и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП).

Сред акцентите на форума ще бъдат мерките от страна на Министерството на икономиката и Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност" в подкрепа на микро, малки и средни предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията от COVID-19 и новостите в европейските фондове и програми, насочени към МСП, управлявани директно от Европейската комисия през новия програмен период 2021 – 2027 г. Ще бъдат представени и инструментите EIC Pathfinder, EIC Accelerator Fast Track to Innovation на програма Хоризонт Европа.

ИАНМСП ще информира за дейностите, които предприема в подкрепа на МСП с цел по-бърз и по-лесен достъп до единния европейски и международните пазари. ОБК ще информира за дейности и предложения в областта на външната търговия между български и чуждестранни компании.

Крайният срок за регистрация за събитието е 28 февруари 2021 г. Можете да подадете заявка за участие на office.ubclubs@gmail.com.

     
Източник: ИАНМСП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: ИАНМСП   ОБК   COVID-19   Хоризонт Европа   бизнес форум  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...