Industry Info  
Festo
Festo

Електроразпределение Юг търси доставчик на вакуумни прекъсвачи СрН

Електроразпределение Юг обяви търг за доставката на 50 броя триполюсни вакуумни прекъсвачи за средно напрежение (СрН), предназначени за монтаж в закрити разпределителни уредби на възлови станции и трансформаторни подстанции от електроразпределителна мрежа 20 kV на дружеството.

Вакуумните прекъсвачи трябва да са с възможност за комутация на въздушни и кабелни линии с номинален ток до 630 А и токове на късо съединение не по-малки от 16 kA, както и да позволяват комутация и защита на трифазни маслени компенсиращи реактори с мощност до 800 kVAr включително.

Конструкцията им трябва да позволява неподвижен монтаж и свързване към шини във ВС и ТП.
Вакуумните прекъсвачи също така трябва да бъдат за преден монтаж, като лицевият им панел и осите на полюсите да лежат в успоредни равнини.

Доставката трябва да бъде окомплектована с изолационни прегради, пускова ръчка (за ръчно навиване на пружината), всички необходими за монтаж и пускане в експлоатация закрепващи и спомагателни аксесоари и материали, клемореди, инструкции за монтаж и експлоатация на български език и гаранционна карта.

Общата прогнозна стойност на поръчката е 250 000 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на заявления за участие изтича на 5 март 2021 г.

Повече за условията на търга можете да намерите тук.

     
Източник: АОП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: Електроразпределение Юг   вакуумни прекъсвачи   клемореди   разпределителни уредби  

Област: Електроапаратура  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ЕЛЕКТРОАПАРАТУРАТА
на специализирания портал Electrical-Bulgaria.com.
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...