Industry Info  
Festo
Festo

Intec/Z connect 2021 ще се проведе през март изцяло онлайн

19.02.2021   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на Intec/Z connect 2021 ще се проведе на 2 и 3 март изцяло онлайн поради продължаващата ситуация с пандемията от COVID-19.

Програмата на Intec/Z connect 2021 включва два форума – „Тенденции в производствените технологии и индустрията на доставчиците” и „Адитивно + хибридно – производство в преход”. Електронна платформа за създаване на целеви бизнес контакти допълва офертата на събитието.

Сред акцентите на изложението ще бъдат интелигентното производство във връзка със събирането и управлението на технологични данни, адаптивното производство, програмирането на когнитивни роботи, трансформацията в автомобилостроенето и новите възможности за доставчиците вследствие на структурната промяна. Няма да бъдат подминати и теми като адитивните технологии в производството на инструменти, 3D принтирането в аерокосмическата индустрия, опциите за рециклиране на подсилена с въглеродни влакна пластмаса и др.

Участието за посетители в Intec/Z connect 2021 е безплатно.

Можете да се регистрирате тук.

     
Източник: Leipziger Messe

Ключови думи: Leipziger Messe   Intec   Z   интелигентно производство  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...