Industry Info  
Festo
Festo

ISH digital 2021 ще се проведе през март в изцяло онлайн формат

18.02.2021   |   Предстоящо
 

Тазгодишното издание на водещото световно търговско изложение за ОВК и ВиК сектора ISH ще се проведе от 22 до 26 март в изцяло онлайн формат.

ISH digital 2021 ще се фокусира върху най-важните теми в ОВК и ВиК индустрията, от Зелената сделка и нейните климатични цели до съвременните вентилационни технологии за намаляване на аерозолите. Сред топ темите за ОВК индустрията ще бъдат и новите европейски изисквания, влизащи в сила от 2025 г., за въвеждане на системи за сградна автоматизация в големите нежилищни сгради.

Програмата на изложението, посветена на ВиК индустрията, ще се фокусира върху хигиената на питейната вода и тенденциите в хигиената на банята. Дизайнът на банята, интелигентните санитарно-хигиенни решения, модернизацията на банята и чистата питейна вода в Европа ще са водещите теми в програмата.

ISH digital 2021 ще предостави различни възможности за взаимодействие и онлайн срещи с изложителите, както и преки излъчвания и записи на събитията, включени в програмата. Специален инструмент, използващ изкуствен интелект, ще съдейства на посетители и изложители в намирането на бъдещи партньори.

Повече за изложението и възможностите за участие можете да научите тук.

     
Източник: Messe Frankfurt

Ключови думи: Messe Frankfurt   ISH   ОВК   ВиК   Зелена сделка   сградна автоматизация  

Област: ОВК  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ В ОБЛАСТТА НА ОВК
на специализирания портал HVAC-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...