Industry Info  
Festo
Festo

Международният индустриален панаир INNOPROM 2021 ще се проведе в Екатеринбург

18.02.2021   |   Предстоящо
 

11-ото издание на международния индустриален панаир INNOPROM ще се проведе в Екатеринбург, Русия, от 6 до 9 юли 2021 г. Темата на тазгодишното издание ще бъде „Гъвкаво производство” („Flexible Manufacturing”).

Тази година страна партньор на най-големия индустриален панаир в Русия ще бъде Италия.

Програмата включва специализирани изложения, посветени на металообработващата индустрия, индустриалната автоматизация, адитивното производство, механоинженерството и производството на компоненти и технологии за енергетиката.

INNOPROM 2021 ще предостави възможности за директни бизнес контакти, срещи с официални делегации, презентации и други бизнес събития.

В рамките на програмата ще бъде връчена и 7-ата национална индустриална награда „Индустрия”, присъждана от правителството на Руската федерация за иновативни технологии и продукти със значителен икономически и експортен потенциал.

Дискусии, посветени на индустриалното коопериране, дигиталното производство и съвременните предизвикателства, умните градове, диверсификацията на отбранителната индустрия, дигиталните иновации, новите материали в производството, финансовите предизвикателства, роботизацията, гъвкавото производство,киберсигурността, индустриалния облак и други ще се проведат в рамките на конферентната програма.

Последното издание на INNOPROM се състоя през 2019 г. В него се включиха над 600 изложители от 20 страни. Посетителите бяха над 43 000 от 90 страни.

Повече за събитието можете да намерите тук.

     
Източник: INNOPROM

Ключови думи: INNOPROM   гъвкаво производство   индустриална автоматизация   адитивно производство  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...