Industry Info  
Festo
Festo

Изложбеният комплекс в Хановер ще разполага с цялостно 5G покритие

18.02.2021   |   Технологии
 

До края на годината в изложбения комплекс на Deutsche Messe в Хановер ще бъде изградена 5G мрежа, покриваща цялата му територия. Проектът се осъществява в партньорство с Deutsche Telekom и след приключването му Хановер ще разполага с най-големия в Европа 5G изложбен комплекс със своята площ от 1,4 млн. кв. м.

Проектът включва изграждането на 5G мрежа от хибриден тип. Тя ще включва мрежа с ограничен достъп, която само организаторите и изложителите ще могат да използват за своите приложения, и публична мрежа, обхващаща цялата изложбена площ, която ще бъде на разположение на посетилите.

В първата фаза от проекта Deutsche Telekom ще осигури 5G сигнал в пет зали и цялото открито пространство, включително и паркингите. В следващия етап телекомуникационната компания ще оборудва всичките 30 зали и сгради на територията на изложбения комплекс. Целта е да се създаде уникално опитно поле за 5G, където технологични лидери от множество индустрии ще могат да тестват своите решения.

Като един от ключовите изложители на Hannover Messe, Siemens ще изгради собствена 5G мрежа за индустриални цели в една от изложбените зали на комплекса в Хановер. По време на панаирите тази мрежа ще може да бъде използвана от изложителите, а в останалото време ще бъде на разположение на компании за тестове и изпитания.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Deutsche Messe   5G   Siemens   изложбен комплекс  

Област: Технологии  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Технологии

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...