Industry Info  
Festo
Festo

Енерго-Про Енергийни услуги изгради нова осветителна система за Перформ Бизнес Център

17.02.2021   |   Проекти
 

Осветлението на пететажния паркинг на Перформ Бизнес Център в София бе обновено с енергоспестяваща осветителна система, изградена от Енерго-Про Енергийни услуги.

Проектът включва подмяна на луминесцентните осветителни тела със съвременни LED осветители и оптимизация на броя и разположението им. Изградена е и система от сензори за движение, която да реализира допълнителни спестявания от излишна работа на осветителните тела и да увеличи експлоатационния им живот.

Внедрените осветителни продукти притежават сертификати за качество, гаранция за експлоатация, отговарят на съвременните стандарти за здравословни и безопасни условия на труд, посочват от Енерго-Про Енергийни услуги.

По изчисления на експерти годишното спестяване от консумирана електроенергия в резултат на новоизградената осветителна система ще възлиза на над 30 000 лв.

От Енерго-Про Енергийни услуги отбелязват, че въвеждането на LED осветление в комбинация с високотехнологични решения за управление позволява оптимизиране и пренасочване на ресурсите на бизнеса, използвани до момента за електроенергия.

     
Източник: Енерго-Про

Ключови думи: Енерго-Про   LED осветители   енергийна ефективност  

Област: Осветление  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD

Последно от Проекти

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...