Industry Info  
Festo
Festo

Община Панагюрище търси изпълнител за ремонт и поддръжка на уличното осветление

Община Панагюрище обяви търг за избор на изпълнител за текущ ремонт и поддръжка на мрежите и съоръженията за улично осветление на територията на общината.

Поръчката включва доставка и монтаж на пилони и улични LED осветители, натриеви лампи високо налягане (НЛВН), компактни луминисцентни лампи (КЛЛ), паркови осветителни тела тип СФЕРА – Ф400, часовници за улично осветление, автоматични предпазители и табла за управление на улично осветление, както и ремонт и поддръжка на кабелните мрежи за улично и парково осветление, електрическите табла, комутационна апаратура и др.

Изпълнителят трябва да може да гарантира работата на съществуващите мрежи и съоръжения и да осигури аварийни групи и дежурства по време на официални празнични дни и мероприятия, организирани от Община Панагюрище.

Общата прогнозна стойност на поръчката възлиза на 150 000 лв. без ДДС. Крайният срок за подаване на оферти изтича на 4 март 2021 г.

Допълнителна информация можете да откриете тук.

     
Източник: АОП; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: улично осветление   LED осветители   НЛВН   КЛЛ  

Област: Осветление  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ ОСВЕТЛЕНИЕТО
на специализирания портал Lighting-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...