Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric спечели второ място за Employer of the Year 2020 в конкурса на B2B Media

15.02.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric България зае второ място в категорията Employer of the Year на годишните награди Employer Branding Awards 2021 на b2b Media. Наградите отличават и поощряват постиженията на личности и компании в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

През 2020 г. Schneider Electric успешно трансформира работния процес, комуникацията и управлението на проектите на клиентите от разстояние, посочват от компанията и допълват, че въпреки предизвикателствата, пред които е изправен целият свят, Schneider Electric продължава да прилага своята политика за отговорна грижа и инвестиция в личностното и професионално развитие на своите служители.

„Гледаме на тази награда като на сериозно признание за нашите усилия като работодател“, споделя Елена Ватрачка, директор „Човешки ресурси“ в Schneider Electric България. „За целия мениджърски състав и ръководителите на екипи е особено радостен фактът, че през 2020 г. и до момента не само не се наложиха съкращения на персонал, но успяхме да запълним всички свободни позиции. В условията на кризата екипите ни проявиха и продължават да проявяват още по-висока доза гъвкавост и креативност“, допълни тя.

Резултатите от вътрешно проучване сред служителите на Schneider Electric за ангажираността и специфичното управление на COVID кризата показват, че служителите на компанията дават висока оценка на мениджърския екип.

Въпреки кризата, през 2020 г. Schneider Electric откри и своя Innovation hub в умната си фабрика за прекъсвачи в Пловдив.

     
Източник: Schneider Electric България; Снимка: b2b Media

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Employer Branding Awards 2021   Innovation hub   COVID-19  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
B2N

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...