Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric спечели второ място за Employer of the Year 2020 в конкурса на B2B Media

15.02.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric България зае второ място в категорията Employer of the Year на годишните награди Employer Branding Awards 2021 на b2b Media. Наградите отличават и поощряват постиженията на личности и компании в областта на изграждането и утвърждаването на работодателския бранд.

През 2020 г. Schneider Electric успешно трансформира работния процес, комуникацията и управлението на проектите на клиентите от разстояние, посочват от компанията и допълват, че въпреки предизвикателствата, пред които е изправен целият свят, Schneider Electric продължава да прилага своята политика за отговорна грижа и инвестиция в личностното и професионално развитие на своите служители.

„Гледаме на тази награда като на сериозно признание за нашите усилия като работодател“, споделя Елена Ватрачка, директор „Човешки ресурси“ в Schneider Electric България. „За целия мениджърски състав и ръководителите на екипи е особено радостен фактът, че през 2020 г. и до момента не само не се наложиха съкращения на персонал, но успяхме да запълним всички свободни позиции. В условията на кризата екипите ни проявиха и продължават да проявяват още по-висока доза гъвкавост и креативност“, допълни тя.

Резултатите от вътрешно проучване сред служителите на Schneider Electric за ангажираността и специфичното управление на COVID кризата показват, че служителите на компанията дават висока оценка на мениджърския екип.

Въпреки кризата, през 2020 г. Schneider Electric откри и своя Innovation hub в умната си фабрика за прекъсвачи в Пловдив.

     
Източник: Schneider Electric България; Снимка: b2b Media

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Employer Branding Awards 2021   Innovation hub   COVID-19  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...