Industry Info  
Festo
Festo

Schneider Electric добавя нови решения на платформата EcoStruxure IT за управление на хибридната ИТ инфраструктура

09.02.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric обяви днес, че работи върху подобряването на дистанционното управление и наблюдение на центрове за данни и на внедряването на локално разпределени системи (edge computing) чрез три иновации за по-ефективни и сигурни операции.

Компанията подобри своята платформа за управлениe EcoStruxure ™ IT Expert чрез базиран на изкуствен интелект тест за проследяване здравето на UPS батерията. Тази иновация е пробив в сектора по отношение на прогнозирането на капацитета на батерията, посочват от Schneider Electric. В допълнение серията от непрекъсваеми захранвания APC Smart-UPS вече се предлага с предварително инсталирана Network Management Card 3 (NMC3) за подобрена киберсигурност.

Поради повишената нужда от дистанционно управление при локално разпределени системи (edge computing) или хипер конвергирани ИТ среди Schneider Electric обяви още едно ново решение – комутируемия блок за разпределение (PDU) на захранването за монтаж в рак от серията NetShelter 9000, който предлага повишена надеждност на дистанционното управление в по-широк работен температурен диапазон.

„Чрез тези подобрения внедряваме най-новите технологии, за да помогнем на центровете за данни и ИТ клиентите да получават по-точни прогнози и да поддържат непрекъснатост на бизнес процесите от всяко място и по всяко време“, заяви Джонатан Хийли, вицепрезидент и генерален мениджър „Софтуерни системи и системи за управление“ в Schneider Electric.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   EcoStruxure IT   APC Smart-UPS   центрове за данни  

Област: Технологии  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...