Industry Info  
Festo
Festo

Официално бе представена програмата на Хановерски панаир 2021

04.02.2021   |   Предстоящо
 

Програмата на тазгодишното изцяло виртуално издание на Хановерския панаир бе официално представена на специална пресконференция. Изложението ще се проведе от 12 до 16 април 2021 г.

Хановерски панаир 2021 ще предложи виртуално изложбено пространство, където посетителите ще получат достъп до всеобхватно представяне на изложителите. Предвиждат се презентации на най-добрите приложения, видео обучения, директни предавания и видео срещи, които не само ще запознаят посетителите със специфични решения за оптимизация на процеси, но и ще дадат възможност за директен обмен на информация с изложителите.

Панаирът ще бъде официално открит от германския канцлер Ангела Меркел. Конферентната част ще започне на 12 април и ще се фокусира върху въпроси от сферата на икономическата политика. Ще се дискутира ефектът на пандемията от коронавирус върху глобализацията, ролята на Европа сред световните сили, промяната в трансатлантическите отношения след края на ерата „Тръмп”.

В следващите два дни фокусът ще бъде върху технологичните иновации и решения. Ще се обсъжда ролята на изкуствения интелект в индустрията, потенциалът на данните в генерирането на добавена стойност, приложенията на водорода в индустрията, специфични казуси и дългосрочни стратегии.

На 16 април ще се състои конгресът, посветен на жени пионери в областта на STEM (Science, Technology, Education and Mathematics) – WomenPower под мотото RESET.RETHINK.RESTART. Програмата на конгреса включва уъркшопове, дискусии и нови решения за коопериране.

Програмата на Хановерски панаир 2021 ще предложи и възможности за директни контакти с изложители, лектори и с други посетители посредством онлайн платформа.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Hannover Messe   Хановерски панаир   изкуствен интелект   технологични иновации   STEM  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...