Industry Info  
Festo
Festo

14-ата Международна конференция “Технически науки. Индустриален мениджмънт” ще се проведе от 10 до 13 март

03.02.2021   |   Предстоящо
 

14-ата Международна младежка научна конференция “Технически науки. Индустриален мениджмънт” ще се проведе от 10 до 13 март в Боровец. Конференцията дава възможност за самостоятелна изява и обмяна на опит между студенти, докторанти, постдокторанти и млади учени на възраст до 35 години от цял свят.

Участниците ще могат да представят резултатите от своите изследвания и творчески търсения в научно-технически списания, включително „Machines, Technologies, Materials”, „Science. Business. Society”, „Innovations”, „Industry-4.0” и други.

Събитието се организира от Научно-техническия съюз по машиностроене (НТСМ) в сътрудничество с Федерацията на научно-техническите съюзи в България, ТУ София, ТУ Варна, Русенския университет „Ангел Кънчев”, ТУ Габрово, Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков”, ХТМУ София, асоциациите на машинните инженери в Полша, Словакия, Чехия и Украйна, Китайската асоциация за наука и технологии, Институт „Общество на знанието” – България и Териториалната организация на НТС – Варна.

Повече информация ще намерите на сайта на конференцията.

     
Източник: НТСМ; Снимка: Dreamstime

Ключови думи: НТСМ   индустриален мениджмънт  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...