Industry Info  
Festo
Festo

Връчиха Наградите на германската икономика за 2020 г. на онлайн церемония

02.02.2021   |   Браншови акцент
 

Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК) връчи за 17-ти път Наградите на германската икономика за 2020 г. на онлайн церемония.

С Наградата на германската икономика ежегодно се отличават компании, допринесли за развитието на германо-българските икономически отношения през предходната година. Целта на приза е да допринесе за по-нататъшното развитие на германо-българските икономически отношения и да мотивира компаниите за делови контакти с немски партньори. Наградата беше връчена в четири категории: „Голямо предприятие”, „Малко и средно предприятие”, „Социален ангажимент” и „Стартъп компания”.

„В разгара на всяка криза се крие страхотна възможност! Ние ставаме по-силни и по–добри и насочваме вниманието си съм нови хоризонти“, каза при откриването на онлайн церемонията д-р Митко Василев, главен управител на ГБИТК.

В категорията „Голямо предприятие“ наградата спечели Восс Аутомотив. В „Малко и средно предприятие” призът взе Индустриален и логистичен парк Бургас, който е съвместен проект на Национална компания индустриални зони (НКИЗ) и Община Бургас. В категория „Социален ангажимент“  за успешни проекти, ангажирани със социалните дейности, спечели SAP Labs Bulgaria, а в „Стартъп компания” - Lam’on.

Церемонията по връчване на Наградите на германската икономика водеше Мартин Котее, регионален директор на фондация „Фридрих Науман“ за Източна и Югоизточна Европа. Сред присъстващите на онлайн събитието бяха Клаудия Дьор-Фос, държавен секретар в Германското федерално министерство на икономиката и енергетиката, Кристоф Айххопи, посланик на Федерална Република Германия в България, Елена Шекерлетова, посланик на България в Германия и други.

     
Източник: НКИЗ

Ключови думи: ГБИТК   НКИЗ   икономически отношения  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Браншови акцент

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...