Industry Info  
Festo
Festo

Комет Електроникс и Microchip организират безплатни уебинари

28.01.2021   |   Събитията
 

Комет Електроникс и Microchip Technology организират безплатно онлайн техническо обучение за инженери и разработчици от 8 до 11 февруари 2021 г.
Участниците ще се запознаят в детайли с портфолиото от MPU решения на Microchip, както и с някои от добрите практики при реализация на приложения в сферите на свързаността, сигурността и разработката на графични потребителски интерфейси. 

Уебинарите ще бъдат водени на английски език от екип инженери на Micorchip, като участниците ще имат възможност да задават въпроси, отговорите на които ще бъдат дадени в края на всяка сесия в частта за Q&A. Всички обучения ще бъдат записани и предоставени на участниците на по-късен етап.

Регистрацията за всяка една сесия е задължителна. Само регистрираните участници ще получат писмо с потвърждение и линк, чрез който да се включат.

Първата сесия, която ще се проведе на 8 февруари, ще представи 32-битовото продуктово портфолио от MPU решения на Microchip. Можете да се регистрирате за нея тук.

Втората сесия ще се състои на 9 февруари и ще  представи приложения на MPU решенията на Microchip за свързаност. Можете да се регистрирате за сесията тук.

Третата сесия ще се състои на 10 февруари и ще покаже как Microchip се справя с ключови предизвикателства при дизайн и разработка на графични интерфейси чрез MPU. Можете да се регистрирате за нея тук.

Последната сесия ще бъде на 11 февруари и ще предостави общ преглед на ключови защитни функционални блокове, вградени в MPU на Microchip. Можете да се регистрирате за сесията тук.

     
Източник: Комет Електроникс, Снимка: Microchip

Ключови думи: Comet Electronics   Комет Електроникс   Microchip   MPU   потребителски интерфейси  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...