Industry Info  
Festo
Festo

Тази година Хановерският панаир ще се проведе изцяло онлайн

27.01.2021   |   Предстоящо
 

Международното индустриалното изложение Хановерски панаир 2021 ще се проведе от 12 до 16 април в изцяло онлайн формат заради усложнената епидемиологична обстановка.

Участниците ще получат директен достъп до всеобхватни материали, представящи продуктите на изложителите. Те ще могат да се запознаят с най-добрите им приложения, да гледат видео обучения и да научат повече за конкретни решения във видео чатове.

Сред водещите теми на това издание на Хановерския панаир ще бъдат ролята на изкуствения интелект (AI) в индустрията, възможностите за генериране на стойност с помощта на данните, потенциалът на водорода и приложенията му в индустрията, киберсигурността, дигиталната трансформация, индустрия 4.0 и др.

По време на събитието ще бъдат връчени няколко награди, включително наградата Hermes 2021 за изключителни продукти и иновативни решения, Hermes Startup 2021 за стартиращи компании и наградата WomenPower 2021, с която се отличават жени пионери в областта на STEM (Science, Technology, Education and Mathematics).

Можете да се регистрирате за участие в събитието тук.

     
Източник: Deutsche Messe

Ключови думи: Hannover Messe   Хановерски панаир   изкуствен интелект   дигитална трансформация   индустрия 4.0  

Област: Предстоящо  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...