Industry Info  
Festo
Festo

Rockwell Automation обяви следваща фаза от еволюцията на своята партньорска OEM програма

26.01.2021   |   Бизнес
 

Rockwell Automation обяви следваща фаза от еволюцията на своята глобална партньорска програма за производители на оригинално оборудване (OEM). Новостите са свързани с увеличени възможности за достъп до пазара, опростяване и стандартизиране на продуктите за производителите и др. Сред тях са подобрена платформа за съвместен маркетинг и разпространение на информация, оптимизиране на техническите ресурси и веригата за доставки и др.

"Rockwell Automation работи с OEM производители (наричани още конструктори на машини и оборудване) по целия свят, за да проектира, изработи и достави иновативно оборудване с решенията на Rockwell", коментират от компанията.

Създадена за първи път през 2010 г., партньорската OEM програма вече включва почти 3300 производители по целия свят. По програмата вече могат да кандидатстват в Северна Америка, Азия, Европа, Близкия изток и Африка. Кандидатстването за региона на Латинска Америка ще бъде възможно през първото тримесечие на т. г.

     
Източник: Ротек

Ключови думи: Ротек   Rockwell Automation   OEM програма  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...