Industry Info  
Festo
Festo

Ехнатон подкрепя издаването на родолюбива книга и търси съмишленици в сектора на българската индустрия

22.01.2021   |   Бизнес
 

Специализирана в индустриалния инженеринг, фирма Ехнатон е една от най-ангажираните социално фирми в сектора. Различни акции и инициативи доказват патриотичния дух и ценности, които споделя екипът. Най-новата инициатива, в която Ехнатон се включва, е подкрепа на издаването на книга, посветена на историята на българския народ и Република Северна Македония, информират от фирмата. Книгата ще се нарича „Един народ, две държави“, ще бъде издадена от ТАНГРА ИК като луксозно пълноцветно издание в две части, всяка от тях около 400 стр. Предвижда се издаването и на английски език.
 
Ехнатон се включва в кампанията за набиране на средства за издаването на книгата и се обръща към родолюбивите българи в родната индустрия и сектора на индустриалните технологии в намирането на съмишленици, които да се присъединят в подкрепата на начинанието.
 
„Изданието неколкократно надвиши първоначално предвидените обем и бюджет, с които разполагаме, като бюджетът не достига за довършване на предпечатната подготовка и отпечатването на книгата на български език, както и за превода и отпечатването на книгата на английски език. Дарителите ще бъдат включени в специалната страница на благодарността в изданието и ще получат копия от книгата“, споделят издателите от ТАНГРА ИК.
 
Подкрепата на Ехнатон за издаването на „Един народ, две държави“ е продължение на родолюбивата дейност на компанията да дарява с репродукции на живописни платна с патриотична насоченост български училища, детски градини, читалища, както и всички родолюбиви българи в индустриалния сектор.
 
„Компанията Ехнатон носи фирмен дух на неподправено родолюбие и истинска вяра в традициите и заветите на предците ни. Подкрепя множество инициативи и акции, които способстват за запазване на българското, за поддържане на патриотичните идеи и запазване на ценностите ни от миналото“, споделят от компанията.

     
Източник: Ехнатон

Ключови думи: Ехнатон   индустриален инженеринг   благотворителни инициативи  

Област: Проекти  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...