Industry Info  
Festo
Festo

Стартира третото издание на Industrial Excellence Academy на Schneider Electric

21.01.2021   |   Бизнес
 

Schneider Electric обяви старта на третото издание на своята академия Industrial Excellence Academy.
 
Участниците ще се докоснат до лийн (Lean) методологията и след завършване на обучението ще могат да дефинират всички методи и инструменти, които допринасят за промишленото представяне, да идентифицират точки за подобрение в индустриален процес и да подбират правилните инструменти за развитие според предизвикателства, пред които са изправени.

Обучителната програма Industrial Excellence Academy на Schneider Electric е създадена за инженери в производства на всички нива. Подходяща е за представители на всяко едно индустриално производство от всички краища на страната.

Универсалните теми предполагат възможност за прилагането им в различна среда, като програмата е разработена да покрие нуждите както на инженери със сериозен опит, които искат да затвърдят познанията си в областта на лийн методологията и да се запознаят с ноу-хоу на Schneider, така и за такива със среден опит между 2 и 5 години, които все още нямат достатъчна подготовка в тази област.

Industrial Excellence Academy е разделена на 10 модула, във всеки от които се придобиват ключови знания, допринасящи за по-ефективно производство и устойчиво развитие.

Срокът за записване за третото издание на програмата е до 31.01.2021 г. Повече информация може да получите след запитване към elena.vatrachka@se.com, местата са ограничени.

     
Източник: Schneider Electric

Ключови думи: Schneider Electric   Шнайдер Електрик   Industrial Excellence Academy   лийн методология  

Област: Проекти  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...