Industry Info  
Festo
Festo

БТПП представи възможностите за бизнес у нас пред нидерландски компании

18.01.2021   |   Бизнес
 

Българската търговско-промишлена палата (БТПП) организира уебинар, за да представи възможностите за развиване на бизнес в България пред нидерландски компании. 

Председателят на БТПП Цветан Симеонов акцентира на положителните характеристики на българската икономическа среда, сред които ниските данъци, ниските оперативни разходи, разнообразието от сектори, в които може да се развива взаимноизгоден бизнес между български и нидерландски партньори.
 
Подчертано бе, че според проучвания на БТПП и партньорски бизнес организации, 95% от чуждите компании, които вече са направили инвестиции в България, са готови да разширят дейността си у нас. 

БТПП организира събитието в партньорство със Световен търговски център Леуварден. Участие взеха представители на над 50 компании от Нидерландия. Екипът на Посолството на Нидерландия в София също подкрепи събитието и предложи подкрепа на двустранните икономически връзки.

При необходимост от съдействие за намиране на партньори в Нидерландия, българските фирми могат да се обръщат към БТПП, Службата по търговско-икономическите въпроси в Хага (СТИВ-Хага) и Посолството на Нидерландия в София. 

БТПП и Световен търговски център Леуварден планират да реализират онлайн търговски мисии на български и нидерландски компании през 2021 г. 

     
Източник: БТПП

Ключови думи: БТПП   Световен търговски център Леуварден   икономическа среда  

Област: Бизнес  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Бизнес

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...