Industry Info  
Festo
Festo

Регистрацията за Materials, Methods & Technologies 2021 ще започне на 31 януари

07.01.2021   |   Събитията
 

Регистрацията за участие в 23-aта международна научна конференция Materials, Methods & Technologies, която ще се проведе в Бургас от 19 до 22 август 2021 г., ще започне на 31 януари 2021 г. 

Materials, Methods & Technologies 2021 ще продължи започната от предишните издания дискусия за възможностите за развитие на иновациите в сфери като нанотехнологиите, автоматизацията в науката и техниката, енергетиката, промишления дизайн и моделирането, автоматиката в машиностроенето, строителството, архитектурата и геодезията, електрическото и електронното инженерство, преработката на нефт и други.  

Конференцията се организира ежегодно в сътрудничество с Българската академия на науките (БАН), Съюза на учените в България (СУБ), българската Фондация Наука и Образование, Казахския национален университет „ал-Фараби“, Института по енергетика при Националната академия на науките на Беларус и Института по хидрометеорология при Грузинския технически университет. 

Работният език на събитието е английски, като няма да бъде осигурен симултанен превод. 

Повече информация за събитието можете да намерите тук.

     
Източник: Научни Събития

Ключови думи: БАН   СУБ   енергетика   автоматизация   електронно инженерство  

Област: Предстоящо  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD
Мехатроникс

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...