Industry Info  
Festo
Festo

Топлофикация – Сливен търси доставчик на електроматериали

Топлофикация – Сливен обявява търг за наемане на доставчик на електроматериали за нуждите на дружеството за период от 18 месеца. 

Доставката включва проектиране и асемблиране на електрически табла, електроматериали, табла, резервни части за електрически двигатели, апаратура ниско, средно и високо напрежение, прекъсвачи, токови ограничители, измервателни средства, батерии, бутони, електрически лампи и други. Поръчката ще се изпълнява чрез периодични доставки в количества, определени по предварителни писмени заявки, съобразно нуждите на Топлофикация – Сливен.

Право на участие в търга имат фирми, които са изпълнили поне две доставки с идентични или сходни предмет и обем през последните три години. Те трябва да предоставят гаранция за обезпечаване на изпълнението на договора в размер на 3% от максималната му стойност без ДДС. Важно условие е участниците да разполагат с магазин на територията на град Сливен и да имат готовност за бързи доставки при извънредни ситуации и в празнични дни.

Общата прогнозна стойност на поръчката  е до 70 000 лв. без ДДС, а крайният срок за подаване на оферти е 14 януари 2021 г. 

Повече информация за търга можете да намерите тук.

     
Източник: ЦАИС ЕОП

Ключови думи: Топлофикация – Сливен   електроматериали   електрически табла   прекъсвачи  

Област: Обществени поръчки  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD
Мехатроникс

Последно от Обществени поръчки/Търгове

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...