Industry Info  
Festo
Festo

IAA Mobility се открива на 7 септември 2021 г. в Мюнхен

07.09.2021   |   Предстоящо
 

След близо 70 години във Франкфурт автомобилното изложение IAA напусна града и от 2021 г. ще се провежда в Мюнхен, като в центъра на представянето ще стои мобилността с впечатляващи иновации и технологии.

 

IAA Mobility ще се състои от 7 до 12 септември 2021 г., а провеждането на изложението няма да е съсредоточено само  в панаирния център в Мюнхен, но и на още няколко места в милионния град. IAA Mobility се концентрира върху мобилността на бъдещето, която ще стане възможна с реализирането на иновации и съвременни технологии.

 

През мрт след проведен конкурс, в който участваха 7 големи германски градове, Съюзът на германските автомобилни производители взе решение IAA Mobility, едно от водещите автомобилни изложения в света, да се провежда в Мюнхен, столицата на Бавария.

 

"IAA Mobility се концентрира върху мобилността на бъдещето – автомобил и цялата верига на мобилността; физически продукти и нови дигитални светове; стартъпи и огромни концерни; интелигентни решения за транспорта и визионерски начин на мислене", се казва в съобщението на организатора на IAA Mobility – Мюнхенският панаир.

     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: IAA   IAA Mobility   Мюнхенски панаир   IAA 2021   ГБИТК  

Област: Събитията  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD

Последно от Предстоящо

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроекти
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...