Industry Info  
Festo
Festo

Форумът "Икономическа устойчивост чрез иновации" ще се излъчва онлайн

16.12.2020   |   Събитията
 

Шестнадесетото издание на Националния иновационен форум "Икономическа устойчивост чрез иновации" ще се излъчва на онлайн платформата на компания, отличена в конкурса "Иновативно предприятие на годината". Излъчванията на живо ще бъдат организирани от няколко различни локации, съобщиха организаторите от фондация "Приложни изследвания и комуникации". Форумът започва в 10:30 ч. на 18 декември т. г.

 

Събитието ексклузивно представя националния доклад Иновации.бг, който ежегодно изготвя оценка на иновационния потенциал на българската икономика и позицията й в европейски мащаб.

 

В рамките на форума ще бъдат наградени и победителите в "Иновативно предприятие на годината", като в 16-ото му издание се включиха близо 60 компании от различни икономически сектори и 16 от тях стигнаха до финала. Те бяха избрани от 23-членното жури, съставено от представители на държавни институции, бизнеса, научната общност, финансови и банкови институции, браншови организации и медии.

 

Порталът на българската индустрия IndustryInfo.bg е медиен партньор на Националния иновационен форум и "Иновативно предприятие на годината".

 

"За нас 2020 г. беше както предизвикателство за това да адаптираме формата на конкурса спрямо новите условия, така и възможност да развием платформата чрез партньорство с наши лауреати, които са доказани лидери в използването на високите технологии в събитийния сектор. Щастливи сме, че тазгодишното издание на конкурса отбелязва голям интерес към новосъздадената категория "Дигитална трансформация" за иновации в Индустрия 4.0, сектор Финтех, блокчейн технологии, иновации на работното място", коментира Даниела Чонкова, ръководител на програма "Иновации и подкрепа за бизнеса" на фондация "Приложни изследвания и комуникации".

 

За включване във форума е необходима регистрация, която трябва да бъде направена не по-късно от 17:00 ч. на 16 декември т. г. тук.

     
Източник: Фондация Приложни изследвания и комуникации

Ключови думи: Национален иновационен форум   Иновативно предприятие на годината   фондация Приложни изследвания и комуникации  

Област: Събитията  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...