Industry Info  
Festo
Festo

Вистеон обяви свободна инженерна позиция в София

15.12.2020   |   Обяви за работа
 

Вистеон Електроникс България обяви свободна позиция за машинен инженер – DPL Project Lead, за техническия си център в София. Неговите отговорности ще включват организиране, ръководство и мотивация на екип за DPL проекти при разработването и изпълнението на клиентски заявки в съответствие с договорените разходи, изисквания за качество и време.

Вистеон е производител на електроника за автомобилостроенето с водещи позиции в Азия, Европа и Северна Америка. Компанията е специализирана в кокпит електрониката и снабдява почти всички водещи производители на автомобили, включително BMW, Daimler, Ford, General Motors, Nissan и Hyundai.

Вистеон Електроникс България е най-големият световен технологичен център на Visteon с над 940 служители с опит в разработката на софтуер, хардуер и механика, фокусиран върху проектирането и разработването на платформи и решения за автомобилостроенето.

     
Източник: Вистеон Електроникс България

Ключови думи: Вистеон   Visteon   автомобилостроене   електроника  

Област: Електроника  

BMG
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България


LD
Мехатроникс

Последно от Обяви за работа

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...