Industry Info  
Festo
Festo

Четири промишлени предприятия получиха отличия от АЗ

15.12.2020   |   Събитията
 

Агенцията по заетостта отличи 14 работодатели по време на форума "Работодател на годината 2020", чието седемнадесето издание се проведе в изцяло онлайн формат.

 

Най-изявените работодатели, партньори на Агенцията по заетостта при осигуряването на заетост на безработни лица от цялата страна, и тази година бяха класирани в две категории: "Работодатели със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар" и "Успели заедно".

 

Сред победителите в първата категория бяха Язаки България за регион Бургас, ВОСС Аутомотив България за регион Ловеч, МД Електроник за регион Монтана и Хранинвест - Хранмашкомплект за региона Хасково.

 

Язаки България е 100% собственост на японската Yazaki Corporation – глобален производител на автомобилни компоненти и оборудване, климатици и различни продукти, свързани с екологията. От началото на годината работодателят е наел 130 нови служители и е запазил 2789 работни места чрез мярката 60/40.

 

ВОСС Аутомотив България произвежда и доставя интегрирани технически свързващи системни решения с използването на контактни връзки, вентили и готови за вграждане инсталации. Работодателят е наел 139 нови служители тази година.

 

МД Електроник е международен доставчик за автомобилната промишленост. Произвежда кабели за пренос на данни и електронни компоненти за всички автомобилни марки в света. Това е ключов работодател от региона на бюрото по труда във Враца и е една от фирмите, оказващи влияние на местния пазар на труда. Компанията е наела е на работа 32 души през т. г.

 

Хранинвест-Хранмашкомплект е водещ производител на машини и съоръжения за хранително-вкусовата промишленост и най-големият работодател на територията на община Стара Загора. Фирмата е запазила 399 работни места тази година с помощта на мярката 60/40 по ПМС 151/2020.

     
Източник: Агенция по заетостта

Ключови думи: Ключови думи: Агенция по заетостта   Язаки България   Yazaki Corporation   ВОСС Аутомотив България   МД Електроник   Хранинвест-Хранмашкомплект   машиностроене  

Област: Бизнес  

Fanuc
FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
Robotics-Bulgaria.com

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеИндустриално видеоПредстоящоОбяви за работаПроектиСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...