Industry Info  
Festo
Festo

На 18 декември ще са ясни победителите в "Иновативно предприятие на годината"

08.12.2020   |   Събитията
 

На 18 декември т. г. ще станат ясни победителите в конкурса "Иновативно предприятие на годината 2020", обявиха организаторите на инициативата от фондация "Приложни изследвания и комуникации"”. Обявяването на резултатите от конкурса ще е част от програмата на 16-я Национален иновационен форум "Икономическа устойчивост чрез иновации", който тази година ще се състои онлайн.

 

Порталът на българската индустрия IndustryInfo.bg е медиен партньор на форума.

 

Наградата "Иновативно предприятие на годината 2020" се връчва в 8 категории, а отличените в конкурса компании получават правото да използват и марката "Високи постижения в иновациите" на фондация "Приложни изследвания и комуникации".

 

През т. г. организаторите на конкурса отбелязаха сериозно увеличение на стартъп компаниите, заявили участие, както и на фирми извън София и големите градове. Сериозен интерес предизвика и новата категория "Дигитална трансформация" за иновации в Индустрия 4.0, финтех сектора, блокчейн технологии и др.

 

В предишните издания на конкурса признание за успешните си иновационни проекти са получили над 120 компании. Форумът и конкурсът "Иновативно предприятие на годината" се провеждат под егидата на президента Румен Радев.

 

За участие във форума се изисква регистрация, която трябва да бъде направена не по-късно от 17:00 ч. на 16 декември т. г. тук.

     
Източник: Фондация Приложни изследвания и комуникации

Ключови думи: Фондация Приложни изследвания и комуникации   ARC Fund   Иновативно предприятие на годината  

Област: Събитията  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
ЦИЕС
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Събитията

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...