Industry Info  
Festo
Festo

Порталите от групата IndustryInfo.bg – изцяло обновени

08.12.2020   |   Браншови акцент
 

TLL Media обнови изцяло информационните портали от групата IndustryInfo.bg, които в продължение на повече от 10 години са основният източник на корпоративни, браншови, пазарни, продуктови и технически новости за специалистите в индустриалния сектор у нас.

В рамките на няколко месеца екипът на издателството положи много усилия и днес онлайн платформите вече се отличават с много по-модерна и опростена визия, осигуряваща оптимален баланс между редакционно и рекламно съдържание. Благодарение на адаптивния дизайн сайтовете вече могат да бъдат ползвани удобно от всякакви устройства.

"Следвайки съвременните тенденции, TLL Media въвежда новости в инструментариума и подобрена оферта за рекламодателите. По-големите и позволяващи повече съдържание банер позиции разширяват възможностите на фирмите да акцентират и информират за нови продукти и технологии по по-ефективен начин", подчертава Теодора Иванова, съсобственик и издател в TLL Media.

С всички новости и ползите, които те носят за читателската аудитория и рекламодателите на порталите от групата IndustryInfo.bg, можете да се запознаете тук.

От специално интервю с Мирена Русева, ръководител на проекта за осъвременяване на сайтовете, ще научите повече за чисто техническия аспект на инициативата и предизвикателствата в хода на реализацията й. "В крайна сметка смятам, че обновяването приключи успешно и вече можем да се фокусираме върху следващия етап – да разгърнем потенциала на новата платформа, за да бъде тя още по-полезна, ефективна и близка до потребителите", споделя тя.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   IndustryInfo.bg  

FANUC

Подобни статии

Schneider Electric
Филкаб
Л-Клас
Тех Индустри България

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ БЪЛГАРСКАТА ИНДИСТРИЯ
на специализирания портал IndustryINFO.BG
БЕЗПЛАТНО, професионално, всeки ден на вашия мейл!


LD
EcoIndustries

Последно от Браншови акцент

Fanuc
  ФИРМЕНА ПУБЛИКАЦИЯНОВО!БизнесТехнологииОбществени поръчки/ТърговеСъбитиятаИндустриално видеоПроектиПредстоящоОбяви за работа
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...